Klassieker: Wiplala en Wiplala weer – Annie M.G. Schmidt

Wiplala en Wiplala weerWiplala en Wiplala weer is een herdruk van twee, oorspronkelijk in 1957 en in 1962 verschenen, verhalen van Annie M.G. Schmidt over het kleine mannetje Wiplala met tekeningen van Philip Hopman.

Wiplala is een piepklein mannetje dat kan toveren, ‘tinkelen’ noemt hij het zelf. Maar dat gaat niet altijd helemaal goed. Zo maakt hij Nella Della, Johannes en meneer Blom net zo klein als hij zelf is, maar ze weer terugtinkelen lukt hem niet. En hij verandert de directeur van een fabriek in een hond. Wat nu? Kan Wiplala ervoor zorgen dat alles toch goed afloopt?

Titel: Wiplala en Wiplala weer
Auteur: Annie M.G. Schmidt
Uitgeverij: Querido Kinderboek
ISBN: 9789045112022
Voor kinderen vanaf 4 jaar.

Lees ook:Wiplala in het theater
Lees ook:De liedjes uit Wiplala Weer
Lees ook:Wiplala (filmeditie) – Annie M.G. Schmidt
Lees ook:‘Wiplala’ wordt film en musical
Lees ook:Er ís er een járig! Annie M.G. Schmidt 100 jaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>