Klassieker: Kleertjes uit, pyjamaatjes aan

Kleertjes uit pyjamaatjes aanKleertjes uit, pyjamaatjes aan, hoogste tijd om naar bed toe te gaan. Kijk eens even op de klok, alle kippetjes zijn al op stok. Kom, we moeten nu slapen gaan, kleertjes uit en pyjamaatjes aan!

Deze klassieker is een boordevolle voorleesbundel voor de allerkleinsten met versjes, liedjes, prentenboeken en voorleesverhalen van bekende schrijvers en illustratoren. Over in bad gaan en voor het eerst op het potje, over een verloren lievelingsknuffel en over hoe het is om er een broertje of zusje bij te krijgen. Een geweldig boek voor baby s en peuters!

Met: Annemarie van Haeringen – Annie M.G. Schmidt – Max Velthuijs – Imme Dros – Harrie Geelen – Marianne Busser – Ron Schröder – Rindert Kromhout – Noëlle Smit – Dick Bruna – Vivian den Hollander – Jet Boeke – Carry Slee – Harmen van Straaten – Dagmar Stam – Beatrix Potter – Selma Noort – Sandra Klaassen en vele anderen.

Titel: Kleertjes uit, pyjamaatjes aan
Auteur: Diverse auteurs
Uitgeverij: Ploegsma
ISBN: 9789021666730
Voor kinderen vanaf 3 jaar.

Lees ook:Het grote opa- en omaboek
Lees ook:Klassieker: Het grote voorleesboek voor broertjes en zusjes
Lees ook:Het voorleesboek voor broertjes en zusjes
Lees ook:Kerstverhalen
Lees ook:Papa is een held!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>