Klassieker: Spookschrijvers – Henk Hardeman

Het griezelige boek Spookschrijvers van Henk Hardeman is verkozen tot Kerntitel van de Kinderboekenweek 2017 en daarom is deze klassieker weer volop verkrijgbaar.

Waarom zijn de griezelboeken van GG opeens zo populair? Kinderen die de mysterieuze schrijver op schoolbezoek krijgen, willen alleen nog maar zijn boeken lezen. Verslavende boeken, die de lezers lijken te hypnotiseren.

Een bezoekje van GG is dan ook wel echt spectaculair, want hij komt in een zwarte lijkwagen met achterin een echte kist. Na het bezoek van GG aan de school van meester Ed (bijnaam De Hoed) gaat het helemaal mis met Borstelkop (echte naam Jan Kees).

Hij heeft van GG het boek Breinplukkers gekregen als prijs voor een schrijfwedstrijd, maar gedraagt zich steeds vreemder. Uiteindelijk belandt hij in het ziekenhuis met een mysterieuze ziekte. Meester Ed krijgt hulp van twee leerlingen, Blondie en Schaduw, bij het oplossen van dit raadsel. Ze komen tot een verbijsterende ontdekking…

Titel: Spookschrijvers
Auteur: Henk Hardeman
Uitgeverij: Holland
ISBN: 9789025112066
Voor kinderen vanaf 10 jaar.

Lees ook:Het geheim van Jonathan – Henk Hardeman
Lees ook:Op leven en dood (De familie Grafzerk 2) – Henk Hardeman
Lees ook:Niet te filmen! (De familie Grafzerk 1) – Henk Hardeman
Lees ook:Meer Mees Kees – Mirjam Oldenhave
Lees ook:Jubileumuitgaven en een nieuwe meester Jaap

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>