Klassieker: Kippenvel Junior bind-up & Kippenvel bind-up – R.L. Stine

De meest succesvolle griezelserie is terug! Voor een nieuwe generatie griezelliefhebbers is er nu de Kippenvel Junior bind-up en de Kippenvel bind-up van R.L. Stine, want in een Kinderboekenweek met als thema ‘griezelen’ mogen de Kippenvel-boeken natuurlijk niet ontbreken!

In de jaren 90 was dit dé serie van Nederland. Ieder kind las Kippenvel. In totaal gingen er ruim 2 miljoen exemplaren over de toonbank. De verhalen zijn tijdloos en ook nu nog supergriezelig. In deze prachtige moderne bind-ups zitten de meest succesvolle titels.

De Kippenvel Junior-verhalen zijn voor lezers van 8 jaar en ouder. Dit boek bevat de titels: De Gootsteengriezel, Kijk niet in de Spiegel en Het Kloddermonster. De andere Kippenvel bind-up is voor 10+ en bevat de titels: De vloek van de Farao, Het spookt bij de buren en Het Moerasmonster.

Titel: Kippenvel Junior bind-up / Kippenvel bind-up
Auteur: R.L. Stine
Uitgeverij: Kluitman
ISBN: 97890206269029789020628203
Voor kinderen vanaf 8 jaar en kinderen vanaf 10 jaar.

Lees ook:Meer pony’s van de Zonnehoeve – Gertrud Jetten
Lees ook:Wim Daniëls
Lees ook:Dagboek van een halve indiaan
Lees ook:Leren lezen met Kluitman: Op stap met Fee Fleur – Marianne Witte
Lees ook:Het grote Arjen Robben boek – Fred Diks

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>