Klassieker: De wonderlijke lotgevallen van Olle en Lena – Maria Parr

De wonderlijke lotgevallen van Olle en Lena is een sprankelend en hartverwarmend boek van Maria Parr in de traditie van Astrid Lindgren. Het boek dat werd bekroond met een Zilveren Griffel en een Boekenwelp is nu weer verkrijgbaar!

In dit boek maak je een jaar mee uit het idyllische leven van twee super-vindingrijke negenjarigen. Een jaar vol avonturen, van het bouwen van hun eigen Bark van Noach en optreden als straatmuzikanten tot een heks die in brand staat en een dolle rit in een kabelbaan.

Titel: De wonderlijke lotgevallen van Olle en Lena
Auteur: Maria Parr
Uitgeverij: Lannoo
ISBN: 9789401441346
Voor kinderen vanaf 9 jaar.

Lees ook:Tonje en de geheime brief – Maria Parr
Lees ook:De ark van Noach – Marianne Busser & Ron Schröder
Lees ook:De mooiste dagen zijn het ergst
Lees ook:Jeugdliteratuurvijfdaagse in München
Lees ook:Brandmerk – Wendy Stroobant

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>