Klassieker: Amsterdamse dingen – Matthijs Immink & Nathalie Faber

Amsterdamse dingen is een prachtig fotoboekje voor peuters, kleuters en toeristen en er zijn inmiddels al meer dan 10.000 exemplaren van verkocht! Onlangs verscheen er een nieuwe editie met nieuwe foto’s.

Kinderen focussen vaak op details, ook bij de perceptie van een stad. Bij Amsterdamse dingen lieten de makers zich inspireren door deze manier van kijken. Visueel prikkelende foto’s van Amsterdam om lokale kinderen bewust te maken van hun unieke omgeving, en kinderen van buiten Amsterdam nieuwsgierig te maken naar de hoofdstad.

Dit deeltje, ook verkrijgbaar in het Engels, is het meest succesvolle uit de bekroonde dingen-serie. Met nieuwe foto’s (onder meer van het Centraal Station uit de steigers) zijn de boekjes weer helemaal up-to-date!

Titel: Amsterdamse dingen
Auteur: Matthijs Immink & Nathalie Faber
Uitgeverij: Gottmer
ISBN: 9789025767167
Voor kinderen vanaf 2 jaar.

Lees ook:Foto-expositie met schrijfster/fotografe Marije van der Hoeven
Lees ook:De encyclopedie van alle belangrijke dingen – James Mitchem
Lees ook:Wicca-serie in nieuwe vormgeving
Lees ook:Bologna ontdekt Kaatje Vermeire
Lees ook:Wie heeft wat bedacht?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>