Klassieker: De eerste duizend woorden – Heather Amery & Stephen Cartwright

De eerste duizend woorden is een lees, speel- en kijkboek: in de kantlijn zijn voorwerpen afgebeeld die terug te vinden zijn in de grote zoekplaat. Bij de voorwerpen staat de naam van het woord.

Al kijkend, zoekend en vindend leren kinderen zo spelenderwijs allerlei dingen te herkennen en benoemen. Het boek is op verschillende manieren te gebruiken: voor de allerkleinsten is het een aanwijsboek. Welke woorden kennen ze al? En waar is het gele eendje dat in elke plaat verstopt is?

Oudere kinderen kunnen proberen de woorden te lezen en zo hun leesvaardigheid en woordenschat vergroten. Daarnaast is het boek heel geschikt voor kinderen en volwassenen die Nederlands willen leren.

De eerste duizend woorden is inmiddels alweer voor de 21e keer herdrukt en kan dus met recht een klassieker worden genoemd. Nieuw in deze editie zijn de lidwoorden.

Titel: De eerste duizend woorden
Auteur: Heather Amery & Stephen Cartwright
Uitgeverij: Holland
ISBN: 9789025112295
Voor kinderen vanaf 3 jaar.

Lees ook:Eerste woordenboek voor kinderen
Lees ook:Duizend woorden
Lees ook:De eerste woordjes ontdekken – Séverine Cordier
Lees ook:Kijk, konijnen – Daphne Louter
Lees ook:Mijn eerste woorden – Sybille Brauer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>