Klassieker: De A van Abeltje – Annie M.G. Schmidt

Er is weer een nieuwe versie verschenen van De A van Abeltje, het vervolg op Abeltje en één van de klassiekers van schrijfster Annie M.G. Schmidt. Philip Hopman illustreerde het beroemde verhaal over de A van Avontuur.

In het spannende vervolg op Abeltjes liftavonturen gaat hij samen met Laura, meneer Tump en juffrouw Klaterhoen naar de kermis in Middelum. En daar gaat het helemaal mis. Laura doet mee aan de verdwijntruc van een goochelaar en komt niet meer tevoorschijn. Er is geen spoor van haar te vinden. Abeltje gaat op zoek… met een woonwagen!

Titel: De A van Abeltje
Auteur: Annie M.G. Schmidt
Uitgeverij: Querido Kinderboek
ISBN: 9789045119823
Voor kinderen vanaf 7 jaar.

Lees ook:Annie M.G. Schmidt-week 2016
Lees ook:Er ís er een járig! Annie M.G. Schmidt 100 jaar
Lees ook:Annemarie is Annie M.G. Schmidt niet
Lees ook:Klassieker: Pippeloentje – Annie M.G. Schmidt & Fleur van der Weel
Lees ook:Takkie – Annie M.G. Schmidt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>