Klassieker: Annetje Lie in het holst van de nacht – Imme Dros

Er is een feestelijke heruitgave verschenen van het mooiste boek van Imme Dros: Annetje Lie in het holst van de nacht. Het werd bejubeld en bekroond en onlangs nog door de jury van de Woutertje Pieterse Prijs verkozen tot één van de vijf Roverhoofdmannen (best bekroonde boek).

Annetje Lie logeert bij haar oma aan zee. Papa heeft haar zomaar op een dag gebracht en komt maar niet terug. ‘s Nachts vindt ze onder haar donsdeken het holst van de nacht, waarin ze gevaarlijke avonturen beleeft. Op haar zoektocht naar haar eigen huis wordt ze geholpen door de Maan en de Muizenkoning.

Titel: Annetje Lie in het holst van de nacht
Auteur: Imme Dros
Uitgeverij: Querido Kinderboek
ISBN: 9789045119526
Voor kinderen vanaf 9 jaar.

Lees ook:Tijs en de eenhoorn – Imme Dros
Lees ook:Gratis lestips Wouterje Pieterse Prijs
Lees ook:En toen, Sheherazade? En toen? – Imme Dros
Lees ook:Het grote avonturenboek van Roosje
Lees ook:Leespluim juli 2016: Tijs en de eenhoorn – Imme Dros

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>