Klassieker: Lieve dierentuin – Rod Campbell

Lieve dierentuin is de Nederlandse versie van het razend populaire Amerikaanse peuterboek Dear Zoo. Het is een simpel, maar fantastisch boekje met mooie tekeningen van dieren, die verstopt zitten onder de stevige flapjes.

Een kind wil graag een huisdier en schrijft een brief aan de dierentuin. De dierentuin wil best helpen en stuurt de ene krat na de andere. Maar wat moet je met een leeuw, een giraffe of een slang als huisdier? Die zijn te wild,te groot, te glibberig… Gelukkig is het laatste dier helemaal perfect: een kwispelende puppy!

Deze klassieker met zijn eenvoudige, doeltreffende tekst, aantrekkelijke illustraties en niet te vergeten de stevige flappen waaronder allerlei dieren verstopt zitten, is al ruim 30 jaar niet weg te denken uit meer dan vijf miljoen(!) huishoudens over de hele wereld.

Titel: Lieve dierentuin
Auteur: Rod Campbell
Uitgeverij: Gottmer
ISBN: 9789025761165
Voor kinderen vanaf 2 jaar.

Lees ook:Rik bij de dieren
Lees ook:Klassieker: Flip flap Kiekeboe! – Guido van Genechten
Lees ook:Speuren in het pandabos & Speuren in de dierentuin – Sandra C. Hessels
Lees ook:Het grote dierentuin tandenborstelboek – Yoeri Slegers
Lees ook:Saar zoekt Pim thuis & in het park – Gerry Turley

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>