Klassieker: De brief voor de koning – Tonke Dragt

De winnaar van de Griffel der Griffels is nu verkrijgbaar in een betoverende wintereditie: De brief voor de koning van Tonke Dragt. Een jonge held. Een belangrijke opdracht. Een ongelooflijk avontuur.

Tiuri verbreekt de regels, die bepalen dat hij met niemand mag praten in de nacht voordat hij tot ridder zal worden geslagen. Hij opent de deur. Het verzoek dat hem wordt gedaan blijkt een heel gevaarlijke opdracht.

Tiuri wordt achtervolgd door boosaardige Rode Ruiters, die hem met de dood bedreigen. Maar hij is vast van plan de uiterst belangrijke brief bij koning Unauwen te bezorgen. De Zwarte Ridder met het Witte Schild heeft niet voor niets zijn leven gegeven…

Titel: De brief voor de koning
Auteur: Tonke Dragt
Uitgeverij: Leopold
ISBN: 9789025868444
Voor kinderen vanaf 10 jaar.

Lees ook:Filmeditie De brief voor de koning
Lees ook:De brief voor de koning
Lees ook:Klassieker: Geheimen van het Wilde Woud – Tonke Dragt
Lees ook:Word jij hier stil van?
Lees ook:De brief voor de Koning II in de maak

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>