Klassieker: Raad eens hoeveel ik van je hou – Sam McBratney & Anita Jeram

Het is vandaag Valentijnsdag, dus vandaar dat we extra aandacht besteden aan boekjes over de liefde. De originele titel van het volgende boek dat ik ga bespreken is Guess How Much I Love You en werd geschreven door Sam McBratney en Anita Jeram.

In het Nederlands heet het prentenboek Raad eens hoeveel ik van je hou en het verhaal gaat over Hazeltje en Grote Haas die vreselijk veel van elkaar houden. Maar hoeveel precies – dát is niet makkelijk te meten!

Voor de allerliefsten is het boekje verkrijgbaar in prachtig rood linnen, oftewel: de Valentijnseditie. En voor de kleinsten is er een luxe uitgevoerd exemplaar in karton. Eigenlijk hoef ik het boekje niet te introduceren, want het is inmiddels al een echte klassieker geworden dat al werd uitgebracht in 1994. De manier waarop Hazeltje en Grote Haas proberen uit te leggen hoeveel ze van elkaar houden heeft al miljoenen mensen betoverd.

Ter gelegenheid van de introductie van de bijzondere Raad eens-display zijn er twee bijzondere edities van het boekje verschenen. Nu is het boekje er dus voor iedereen: kinderen én volwassenen. Een geboortecadeautje, Valentijnsgeschenk, voor kinderen, ouders, grootouders, verliefden, geliefden, en al die anderen van wie je zoveel houdt – tot aan de maan en weer terug. Maar natuurlijk is het origineel ook nog gewoon verkrijgbaar.

Titel: Raad eens hoeveel ik van je hou
Auteur: Sam McBratney & Anita Jeram
Uitgeverij: Lemniscaat
ISBN: 9789060699386
Voor kinderen tussen de 4 en 6 jaar.

Lees ook:Kraamcadeau: Raad eens hoeveel ik van je hou met Hazeltje-knuffel – Sam McBratney
Lees ook:Raad eens hoeveel ik van je hou in de winter – Sam McBratney
Lees ook:Kijk eens wat ik kan – Sam McBratney
Lees ook:Raad eens hoeveel ik van je hou Knuffelboek – Sam McBratney
Lees ook:Ga je mee naar de weecee? – Sally Lloyd-Jones

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>