Schrijversdag

Zaterdag 30 januari 2010 organiseert de Werkgroep Christelijke Kinderboeken de jaarlijkse schrijversdag voor auteurs van kinderboeken.

Er is plaats voor ontmoeting van elkaar en auteurs krijgen door middel van workshops/lezingen toerusting en adviezen voor het schrijven van kinderboeken. De studiedag vindt plaats in Harderwijk. Op dit moment is nog niet bekend wie de lezing in het ochtendprogramma verzorgen. Ook de verdere invulling van de programma is op dit moment nog niet bekend.

De Werkgroep Christelijke Kinderboeken biedt informatie over christelijke kinderboeken voor jonge kinderen, kinderen in de basisschoolleeftijd en jongeren, informatie over kinderbijbels en daaraan gerelateerde boeken, en over informatieve boeken. Ook is er informatie over auteurs en illustratoren. Verder vind je alle informatie over de KinderboekenMaand.

[Bron: Leesplein]

Lees ook:Thema Christelijke Kinderboekenmaand 2010 bekend
Lees ook:Nominatie beste christelijke kinderboek
Lees ook:Ook de Bijbel is voedsel
Lees ook:Winnaars christelijke kinderboekprijzen
Lees ook:De Jonge Jury: lezen, stemmen, vieren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>