Manuscripta 6 en 7 september!

Zondag 6 en maandag 7 septber is het feest, want dan wordt het boekenseizoen geopend op Manuscripta!

Meer dan honderd Nederlandse uitgevers presenteren op Manuscripta de nieuwe titels van het komende seizoen. Je kunt genieten van boekpresentaties, podiumoptredens, interviews met auteurs, signeersessies, exclusieve previews van boekverfilmingen, bijzondere buitenacts en nog veel meer.

Voor meer informatie, kijk op: www.manuscripta.nl

Lees ook:Jeugdauteurs op Manuscripta
Lees ook:Ga jij deze feestelijke opening bezoeken?
Lees ook:Manuscripta dit jaar drie dagen
Lees ook:Manuscripta was een groot feest
Lees ook:Het was een groot feest!

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Manuscripta 6 en 7 september!

  1. Natasja Storm Auteur

   @Edith Dourleijn, ja ik ga. Althans ik heb me opgegeven, en volgens mij krijg ik ergens deze week een bevestiging. Ga jij en heb je al een bevestiging gehad? Want ik zag op ikziejeop.manuscripta.nl niemand van Blog.nl staan…

     /   Reply  / 
   1. Edith Dourleijn

    Nee, ik heb ook geen bevestiging gekregen. Ze deden bij mij in eerste instantie zelfs moeilijk over mijn komst. pff. Dan zie ik je daar wel! Evt even bellen?

      /   Reply  / 
    1. Natasja Storm

     @Edith Dourleijn, ah echt waar joh. Nou ik ga eind deze week even mailen, hoe het zit…En we bellen! Ik heb je nr. nog!! [hoop wel te kunnen gaan, en heb ook een fotograaf opgegeven die daar foto's voor me kan maken:-)]

       /   Reply  / 
    2. Natasja Storm Auteur

     @Edith Dourleijn, Hey Ik heb bericht gehad, maar bericht zat bij de Spam… misschien bij jou ook?

       /   Reply  / 
 1. Edith Dourleijn

  He, wat vreemd, ik heb geen definitief bericht gehad! Nouja, ik neem mijn emailwisseling hierover met de organisatie wel mee, dan moet ik toch wel binnenkomen? Ik heb jouw mobiele nr ook in mijn telefoon staan, dus dat komt wel goed! Tot morgen!

    /   Reply  / 
  1. Natasja Storm

   @Edith Dourleijn, Ah veel plezier! En ja zal vast wel lukken als je die emails meeneemt :-) We zullen elkaar niet zien dan, want ik ben gisteren al geweest omdat ik vandaag college had. anyway, hoop dat je een leuke dag hebt!

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>