Tentoonstelling: Zeg Roodkapje waar ga je heen?

In het Literair Museum in Hasselt (België) opent op 13 juni de tentoonstelling Zeg Roodkapje waar ga je heen?: springlevende sproojes.

De bezoekers kunnen ronddwalen in een sprookjesbos, vol Roodkapjes, Sneeuwwitjes en Blauwbaarden en ook de keizerlijke nachtegaal ontbreekt niet.
Met werk van Peter Verhelst, Wim Hofman, Edward van de Veldel, Toon Tellegen, Anne Provoost, Bart Moeyaert en Heide Boonen, en illustratoren als Pieter Gaudesaboos, Isabelle Vandenabeele, Carll Cneut, Gerda Dendooven, Sabien Clement.

Tot en met 17 mei is er nog de tentoonstelling Bonte Beren en Blote Billen over het werk van Klaas Verplancke.Daarnaast zijn er in het museum permanente tentoonstellingen, zoals Giftige appels op gouden bordjes. Eten en drinken in sprookjes, Jeugdauteurs en -illustratoren en Van schrijver tot lezer. Hoe een boek gemaakt wordt.

Voor bezoekers van 5 – 15 jaar is een educatief programma beschikbaar. Literair Museum, Bampslaan 35, 3500 Hasselt (België). Van 13 juni 2009 t/m 20 februari 2010.

[Bron: Leesplein]

Lees ook:Zeg Roodkapje waar ga je heen?
Lees ook:Het Grote Verlangen
Lees ook:Tom Schamp exposeert
Lees ook:De appel van Magritte – Klaas Verplancke
Lees ook:Shaun Tan in Literair Museum

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>