Ga jij deze feestelijke opening bezoeken?

Op zondag 7 en maandag 8 september 2008 kun je de feestelijke opening van het boekenseizoen meemaken! Waar je moet zijn? Manuscripta in de Westergasfabriek Amsterdam! Zondag is het open voor publiek en maandag exclusief voor boekenvak en media.

Wil jij als eerste weten welke nieuwe boeken er verschijnen? Dat kan!

Op Manuscripta tonen uitgeverijen hun plannen voor dit najaar. Auteurs lezen voor uit eigen werk en signeren jouw exemplaar. Dat is natuurlijk helemaal top! Je kunt ook langs de vele podia lopen, genieten van ludieke presentaties en serieuze interviews. Verheug jij je al op het nieuwe boekenseizoen? Ik in ieder geval wel!

Meer lezen over Manuscripta; het programma, toegangskaarten en het adres. De site kun je vinden onder het volgende adres:
http://www.manuscripta.nl

Gaan jullie deze feestelijke opening van het boekenseizoen bezoeken?

Lees ook:Manuscripta 6 en 7 september!
Lees ook:Manuscripta dit jaar drie dagen
Lees ook:Manuscripta was een groot feest
Lees ook:Jeugdauteurs op Manuscripta
Lees ook:Het was een groot feest!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>