Het Grote Verlangen

Vandaag is het Vlaams-Nederlands literair zomerfestival Het Grote Verlangen van start gegaan! Dit festival is een grensoverschrijdend Limburgs evenement dat van 17 tot 30 augustus 2008 plaatsvindt in Genk, Hasselt, Heerlen en Maastricht.

Op dit festival vinden interessante ontmoetingen plaats tussen schrijvers en artiesten op verrassende locaties en met dit jaar bijzondere aandacht voor jong podiumtalent in het nieuwe project Wanderlust. Het grote Verlangen kijkt over de randen van het boek. Literatuur is de rode draad, maar de line-up bevat ook muziek en theater. Met auteurs, dichters, journalisten, publicisten, muzikanten, performers, jonge talenten en gevestigde namen uit de twee buurlanden, in verschillende combinaties en cross-overs.

Voor de allerkleinsten
Voor het eerst is er ook een programma voor de allerjongsten: Het kleine Verlangen in Hasselt. Een tip: op 26 augustus om 20 uur vertellen Hafid Bouazza, Pascale Platel en Klaas Verplancke in het Literair Museum van Hasselt over sprookjesachtige dromen, wensen en verlangens. Na deze voorstellingen zijn er pannenkoeken naar aanleiding van de lopende tentoonstelling Giftige appels op Gouden bordjes.
Het volledige programma vind je op
www.hetgroteverlangen.eu.[Bron: Literair Museum Hasselt]

Lees ook:Tentoonstelling: Zeg Roodkapje waar ga je heen?
Lees ook:Tom Schamp exposeert
Lees ook:Foamboekjes Kikker
Lees ook:Kinderboekenauteurs op het Logos festival in Amsterdam
Lees ook:Shaun Tan in Literair Museum

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>