De ontdekking van de ruimte – Govert Schilling

De ontdekking van de ruimte van wetenschapsjournalist Govert Schilling is eindelijk weer leverbaar. Dit toegankelijk geschreven boek staat vol weetjes en feiten over het heelal. Voor alle jonge sterrenkundige in de dop!

Bestaat het mannetje op de maan echt? Hoe geven sterren licht? Wanneer kun je je eigen sterrenbeeld zien? Hoe heet is het op Venus? En kun je naar Mars? Govert Schilling, die die de populaire tv-programma Heel Nederland kijkt sterren presenteerde, geeft op deze en vele andere vragen antwoord.

In deze dikke uitgave zijn drie van zijn boeken gebundeld: De ontdekking van de maan, De ontdekking van de planeten en De ontdekking van de sterren. Maak je klaar voor een spannende reis door de ruimte!

Titel: De ontdekking van de ruimte 
Auteur: Govert Schilling
Uitgeverij: Luitingh-Sijthoff
ISBN: 9789024578924
Voor kinderen vanaf 8 jaar.

Lees ook:Ongelooflijk raar/waar – Govert Schilling
Lees ook:De kosmos en ik – Govert Schilling
Lees ook:Waarom? De grote encyclopedie van de ruimte
Lees ook:André het astronautje – André Kuipers
Lees ook:Bestemming: De ruimte – Tom Clohosy Cole & Dr. Christoph Englert

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>