Woezel en Pip – Kom je spelen?

Woezel is een hondje met een hele grote neus en hele grote flaporen.
Pip is zijn allerbeste vriendinnetje. Samen beleven zij hun spannende avonturen in de Tovertuin.

In de omnibus Kom je spelen? zijn alle verhalen opgenomen uit het derde deel Woezel en Pip – Op vakantie en het vierde deel Woezel en Pip – Hier is de Tovertuin. Dat betekent een dubbeldik plezier beleven aan deze mooie avonturen.

De illustraties zijn gemaakt met dikke lijnen, kleurrijk en vol fantasie; zoals een lachend zonnetje die Woezel en Pip vertelt over vakantie-eiland. Het verhaal is herkenbaar voor kleine kinderen en een ideaal voorleesverhaal. De verhalen over Woezel en Pip zijn geschreven door Guusje Nederhorst.

[isbn]9789048810871[/isbn]

Lees ook:Woezel & Pip – Hallo vakantie!
Lees ook:Woezel & Pip – De Tovertuin op z’n kop
Lees ook:Woezel & Pip – Kerst in de Tovertuin
Lees ook:Woezel & Pip – Welkom in de Tovertuin
Lees ook:Woezel & Pip – Sneeuwpret

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>