Het grote Carry Slee voorleesboek

Carry Slee begon haar schrijverscarrière met De klas van Rik en Roosje, dat alweer twintig jaar geleden voor het eerst is verschenen. Dagmar Stam maakte er de kleurrijke illustraties bij. De jaren daarna volgden nog veel meer voorleesboeken van dit succesvolle duo. Vele kinderen groeiden op met de verhalen over Rik en Roosje, Iris en Michiel en de Kinderen van de Grote Beer. Later ging Carry ook met andere illustratoren samenwerken, onder wie Philip Hopman, Thé Tjong- Khing, Alice Hoogstad, Harmen van Straaten, Alex de Wolf en Noëlle Smit. Speciaal voor de Kinderboekenweek, waarin het beeld in boeken centraal staat, zijn nu de leukste voorleesverhalen voor kinderen van 4 tot 8 jaar uit het oeuvre van Carry Slee gebundeld. Bij de verhalen zijn de oorspronkelijke illustraties opgenomen. Een mooie illustratieparade van twintig jaar Carry Slee!

Titel: Het grote Carry Slee voorleesboek
Auteur: Carry Slee

[isbn]9789049924225[/isbn]

Lees ook:De zonnetjesbroek – Carry Slee en Thé Tjong-Khing
Lees ook:Nominaties Nederlandse Kinderjury
Lees ook:Het Gouden Boek van Harmen van Straaten
Lees ook:Het grote avonturenboek van Roosje
Lees ook:Wil jij ook naar het Carry Slee Event in Amsterdam?

1 Reacties // Reageer

One thought on “Het grote Carry Slee voorleesboek

  1. Jan

    leuk!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>