Het vrolijke wintervoorleesboek

In deze gezellige bundel staan versjes, liedjes en verhaaltjes over allerlei winterse gebeurtenissen. Natuurlijk passeren verschillende bekende figuren weer de revue. Zo koopt het mannenkoor als verrassing een joekel van een kerstboom voor tante Dina en eisen ze dat de boom keurig wordt ingepakt. En de kleuterklas is supertrots op hun kerststal.

De blote koning is zo blauw van de kou dat de koningin hem niet eens meer herkent, en olifantje Oliebol houdt lekker een pyjamadag. Daan en Doortje komen in de krant met hun vogelrestaurant, en Kobus en Kwak hebben een wel heel bijzondere nieuwe vriend…

Een heerlijk boek voor jong en oud over de winter!
Met geestige illustraties van Dagmar Stam

Auteur: Marianne Busser & Ron Schröder
Illustrator: Dagmar Stam

[isbn]9789047513919[/isbn]

Lees ook:Het voorleesboek voor de allerliefste papa! Marianne Busser en Ron Schroder.
Lees ook:Het grote seizoenenboek – Marianne Busser & Ron Schröder
Lees ook:Kijk eens wat ik kan! Nannie Kuiper en Dagmar Stam
Lees ook:Het grote Sint- en Kerstboek
Lees ook:Vrolijke nieuwe voorleesboeken van Marianne Busser & Ron Schröder

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>