Gezellig voorleesboek voor de sinterklaas- en kersttijd

Gezellig voorleesboek voor de sinterklaas- en kersttijd! Dag, Sinterklaasje / O, dennenboom van Jacques Vriens

Dag, Sinterklaasje en O, dennenboom verschenen vijfentwintig jaar geleden en zijn al jarenlang een groot succes. Vanwege dit bijzondere jubileum presenteert Van Holkema & Warendorf dit feestelijke omkeerboek.

Als Sinterklaas aankomt met zijn stoomboot, breekt er voor Mieke en haar broertje Wouter een spannende tijd aan. Ze gaan naar de intocht van Sinterklaas, mogen hun schoen zetten en maken verlanglijstjes. Ze kunnen bijna niet wachten tot het pakjesavond is.

Wanneer Sinterklaas weer naar Spanje is, wordt het al snel Kerstmis: tijd om de kerstboom te versieren, kerstliedjes te zingen en te luisteren naar het verhaal over de geboorte van het kindje Jezus in de stal.

Auteur: Jacques Vriens
Illustrator: Dagmar Stam
Aantal pagina’s: 128
Leeftijdsadvies: 4+

Lees ook:Nijntje zingt voor Sinterklaas – Dick Bruna
Lees ook:Jip en Janneke. Sinterklaas komt! – Annie M.G. Schmidt
Lees ook:Komt Sinterklaas echt elk jaar terug?
Lees ook:Heruitgave van Jacques Vriens’ Tommie en Lotje
Lees ook:Woezel & Pip – Aftellen tot Sinterklaas

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>