Betoverende 1-minuutverhaaltjes

Betoverende 1-minuutverhaaltjes bevat de mooiste verhaaltjes om naar te luisteren voor het slapengaan. De kleurrijke illustraties brengen de meer dan 100 korte verhalen tot leven en er is een grote variatie in tekenstijl en typografie voor een speels effect.

In dit mooie voorleesboek staan meer dan honderd korte verhalen om aan je kind voor te lezen. Kies een verhaaltje uit en laat je kind onderduiken in de wereld van grappige dieren die op ruimtereis gaan, betoverende prinsessen die van taart houden, dappere ridders die aankloppen bij het verkeerde kasteel of sterke superhelden die niet tegen kietelen kunnen.

Titel: Betoverende 1-minuutverhaaltjes
Uitgeverij: Deltas
ISBN: 9789044748789
Voor kinderen vanaf 3 jaar.

Lees ook:Wondermooie 1-minuutverhaaltjes
Lees ook:Magische minuutverhaaltjes: Met Leesfee door de herfst – Emy Geyskens
Lees ook:Ridders en kastelen…
Lees ook:Disney: Betoverende Sprookjeswereld
Lees ook:Er was eens een kasteel – Piers Torday

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>