Ties en Trijntje in december – Yvon Jaspers

Het is alweer december en bij deze maand past Yvon Jaspers’ boek Ties en Trijntje in december, een verhalenbundel over de laatste periode van het jaar.

Ties en Trijntje krijgen een adventskalender. Elke dag mag er een luikje open en ontdekken ze een nieuw plaatje. Ook dit boek heeft een nieuw verhaal voor elke dag. Op 3 december sluipt Ties ‘s nachts zijn bed uit om te kijken of Piet al een pakje in zijn schoen heeft gestopt.

Op 11 december gaan de kinderen samen met opa een hele grote kerstboom kopen. En op 24 december is het eindelijk Kerstmis, met een vrolijk kerstdiner voor de hele familie. En daartussenin… beleven Ties en Trijntje heel wat decemberavonturen!

Een warm en geestig voorleesboek voor de feestdagen met illustraties van Philip Hopman, vol herkenbare situaties voor kinderen én hun voorlezende ouders!

Titel: Ties en Trijntje in december
Auteur: Yvon Jaspers
Uitgeverij: Ploegsma
ISBN: 9789021672236
Voor kinderen vanaf 4 jaar.

Lees ook:Ties en Trijntje op de boerderij – Yvon Jaspers
Lees ook:Week van het Luisterboek 2016
Lees ook:Race – Maren Stoffels
Lees ook:Noortje viert Kerstmis – Annemarie van der Heijden
Lees ook:December – Annie M.G. Schmidt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>