Kerstverhalen

Uitgeverij Ploegsma heeft de bundel Kerstverhalen in prijs verlaagd: het prachtige boek is nu verkrijgbaar voor slechts 10 euro in plaats van 19,95. In de sfeervolle bundel staan verhalen voor kinderen van alle leeftijden.

Van een hervertelling van Dickens’ beroemde A Christmas Carol tot een eigentijds verhaal over een decemberkraslot. De verhalen zijn gerangschikt naar leeftijd, dus voor elk kind is er een verhaal te vinden.

Met: H.C. Andersen, Caja Cazemier, Imme Dros, Marianne Busser en Ron Schröder, Lieke van Duin, Harrie Geelen, Gebroeders Grimm, Ad Grooten, Jaap ter Haar, Vivian den Hollander, Hanna Kraan, Nannie Kuiper, Sjoerd Kuijper, Martine Letterie, Astrid Lindgren, Arnold Lobel, Janny van der Molen, Reggie Naus, Selma Noort, Annie M.G. Schmidt, Carry Slee, Linda Vogelesang, Mina Witteman, en vele anderen.

Titel: Kerstverhalen
Auteur: Diverse auteurs
Uitgeverij: Ploegsma
ISBN: 9789021672366
Voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar.

Lees ook:Varkentje Valentijn en andere verhalen – Arnold Lobel
Lees ook:Papa is een held!
Lees ook:Het grote opa- en omaboek
Lees ook:Longlist Thea Beckmanprijs 2014 bekend
Lees ook:Klassieker: Helden! – Janny van der Molen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>