Het grote voorleesboek voor rond de 5 jaar

Uitgeverij Ploegsma heeft weer iets “moois voor kleuters”: Het grote voorleesboek voor rond de 5 jaar. Er gebeurt namelijk een hoop in het leven van iemand van vijf. Zoveel, dat er een voorleesbundel aan kan worden gewijd.

Van sprookjes tot herkenbare alledaagse dingen, klassiekers en gloednieuwe verhalen, van veel bekende schrijvers zoals Astrid Lindgren, Vivian den Hollander en Jaap ter Haar, het is allemaal te vinden in dit voorleesboek.

Het boek is het eerste deel in een nieuwe serie voorleesboeken dat is afgestemd op leeftijd; er komt ook nog een boek voor kinderen rond de 6 jaar en voor kinderen rond de 7 jaar. De verhalenbundel is mooi vormgegeven en bevat illustraties van verschillende illustratoren. Ook zit er een leeslint in, zodat je makkelijk bij kunt houden waar je bent gebleven.

Volgens de Stichting Lezen is voorlezen heel belangrijk. In de eerste levensjaren wordt namelijk de basis gelegd voor lezen en leesplezier. Kinderen die van jongs af aan zijn voorgelezen, zijn gemotiveerd om te leren lezen, ze blijken taalvaardiger te zijn, begrijpen teksten beter en hebben meer succes op school dan kinderen die niet of heel weinig zijn voorgelezen.

Titel: Het grote voorleesboek voor rond de 5 jaar
Auteur: Diverse auteurs
Uitgeverij: Ploegsma
ISBN: 9789021672182
Voor kinderen rond de 5 jaar.

Lees ook:Het grote voorleesboek voor rond de 6 jaar
Lees ook:Het grote voorleesboek voor rond de 7 jaar
Lees ook:Het grote griezelboek
Lees ook:Het grote voorleesboek voor rond de 4 jaar
Lees ook:Het grote voorleesboek voor rond de 3 jaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>