Huurmoord (Bodyguard 5) – Chris Bradford

Huurmoord van Chris Bradford is het vijfde deel in de Bodyguard-reeks. Het boek is meeslepend tot de laatste bladzijde en bevat geweldige actiescènes en gave gadgets.

Bodyguard Connor Reeves krijgt zijn gevaarlijkste opdracht tot nu toe. In een land dat geregeerd wordt door criminelen, moet hij Feliks beschermen, de enige zoon van de Russische miljardair en politicus Viktor Malkov.

Viktor wil zich inzetten voor het welzijn van alle inwoners van Rusland, maar de maffia heeft andere plannen en er staat een prijs op het hoofd van de miljardair. Feliks is zijn vaders enige zwakke plek, en Connor moet samen met zijn rivaal Jason een schild vormen tegen chantage, moord en ontvoering.

Dit is de eerste missie waarbij Connor en Jason samen moeten werken. En met een sluipmoordenaar op vrije voeten, kan het ook meteen hun laatste zijn…

Titel: Huurmoord
Serie en deel: Bodyguard 5
Auteur: Chris Bradford
Uitgeverij: Van Goor
ISBN: 9789000358335
Voor jongeren vanaf 12 jaar.

Lees ook:Losgeld (Bodyguard 2) – Chris Bradford
Lees ook:Gijzeling (Bodyguard 1) – Chris Bradford
Lees ook:Hinderlaag (Bodyguard 3) – Chris Bradford
Lees ook:Doelwit (Bodyguard 4) – Chris Bradford
Lees ook:De ring van wind (De jonge samoerai 7) – Chris Bradford

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>