Afgesloten – Natasza Tardio

Afgesloten van Natasza Tardio, winnares van de Jonge Jury Debuutprijs, is een razend spannende jeugdthriller en nu verkrijgbaar voor de aantrekkelijke prijs van 7,50 euro!

Wanneer Dana en haar klasgenoten op werkweek gaan naar Texel lijkt niets een week vol plezier en avontuur in de weg te staan. Tot het onwaarschijnlijke gebeurt. Als ze door een tunnel rijden vindt er een enorme explosie plaats.

Dana en medescholier Mirko overleven het ongeluk, maar zitten opgesloten. Alleen, in het donker en zonder hulp van buitenaf. Kunnen de twee zeer verschillende personen samen een uitweg vinden voor de tunnel compleet instort? Afgesloten is het verhaal over twee jongeren die tijdens een extreme situatie elkaars leven voor altijd veranderen.

Titel: Afgesloten
Auteur: Natasza Tardio
Uitgeverij: Kluitman
ISBN: 9789020609431
Voor jongeren vanaf 13 jaar.

Lees ook:Meedogenloos – Natasza Tardio
Lees ook:Vlucht – Natasza Tardio
Lees ook:Bunkerdagboek – Kevin Brooks
Lees ook:De Geheime Tunnel (De 13 Zwaarden 3) – Thea & Geronimo Stilton
Lees ook:Wat is het mooi donker – Emiri Hayashi

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>