Livestream – Buddy Tegenbosch

Livestream is een meeslepend YA-avontuur in New York van Buddy Tegenbosch vol actie en voor lezers vanaf 14 jaar.

Hey. Ik ben Rick en ik heb echt de meest bizarre dag achter de rug. In New York. Met Kris. Of eigenlijk: zonder Kris, want ik had haar nog maar net ontmoet of ze was alweer verdwenen. En dan bedoel ik ook echt verdwenen. Vanished.

Ik ging haar zoeken. Het werd een absurde zoektocht, een rollercoaster-ride van twintig uur door Manhattan, met een basejump, een drag queen, een camera, een ontvoering, een explosie, een kopstoot, een goksite, nog meer camera’s, en vooral… met Kris.

Want het was Kris die me meesleurde in haar vrije val en ik heb het gevoel dat we de grond nog steeds niet geraakt hebben. En dat is great (en spectacular en insane en niet echt slim, maar… lees mijn verhaal, dan snap je wat ik bedoel).

Titel: Livestream
Auteur: Buddy Tegenbosch
Uitgeverij: Van Goor
ISBN: 9789000356973
Voor Young Adults.

Lees ook:Oog om oog – Buddy Tegenbosch
Lees ook:Kinderboekenweek en Kinderen voor Kinderen werken samen voor My Book Buddy.
Lees ook:De Breiclub en het verdwenen goud (De Breiclub 2) – Judith van Helden
Lees ook:Gossip Girl 3 – Ik wil alleen maar alles
Lees ook:Gossip Girl 3 – Ik wil alleen maar alles – tv-editie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>