Ik ben Nummer Vier: Op leven en dood (De Loriënkronieken 7) – Pittacus Lore

Zij begonnen deze strijd. Wij beslissen hem. Ik ben Nummer Vier: Op leven en dood is het zevende en laatste deel in de thrillerreeks De Loriënkronieken van Pittacus Lore.

De Mogadoren hebben de Aarde veroverd. Hun ruimteslagschepen werpen een schaduw over onze dichtstbevolkte steden en geen land ter wereld durft de strijd aan te gaan. De enigen die de Mogadoren nog in de weg staan zijn de Gardes, maar zonder een eigen leger kunnen die de strijd niet winnen.

Nu vormen de Gardes een team met de Amerikaanse krijgsmacht, maar dat is misschien niet genoeg. Ze hebben versterking nodig en die hebben ze gevonden: tot hun verbazing blijken jongeren van over de hele wereld, zoals John Smiths boezemvriend Sam, Erfgaven te hebben ontwikkeld.

En dus moeten John en de zijnen de Mogadoren voor zijn, want anders zullen die deze jongeren inzetten voor hun eigen, sinistere plan. Maar na alles wat de Mogadoren John hebben afgenomen – zijn thuis, zijn familie, zijn vrienden en zijn grote liefde – rijst de vraag of hij nog meer mensenlevens in gevaar moet brengen.

Niet alleen heeft hij niets meer te verliezen, hij heeft bovendien ontdekt dat hem een nieuwe, ongelooflijke Erfgave geschonken is waarmee hij zichzelf kan transformeren tot het ultieme wapen.

Titel: Ik ben Nummer Vier – Op leven en dood
Serie en deel: De Loriënkronieken 7
Auteur: Pittacus Lore
Uitgeverij: A.W. Bruna
ISBN: 9789400508385
Voor Young Adults.

Lees ook:De wraak van zeven (De Loriënkronieken 5) – Pittacus Lore
Lees ook:Het lot van Tien (De Loriënkronieken 6) – Pittacus Lore
Lees ook:Vind jij dit een mooi nummer?
Lees ook:We keken allemaal op – Tommy Wallach
Lees ook:Jip en Janneke krijgen eigen tijdschrift

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>