De sprookjesverteller – Antonia Michaelis

Het Young Adult boek De sprookjesverteller van Antonia Michaelis is een zinderend liefdesverhaal en een angstaanjagende thriller ineen!

Abel is een jongen waar je het beste met een grote boog omheen kunt lopen: asociaal, een spijbelaar en een drugsdealer. Anna is dan ook heel verbaasd als ze hem op een dag aan zijn zusje een prachtig sprookje hoort vertellen.

Anna wordt op slag verliefd op deze mysterieuze jongen die twee kanten lijkt te hebben, én ze wordt gevangen door het sprookje dat Abel vertelt. Maar de vertelling wordt steeds zwarter – en als er doden in het verhaal vallen, duikt ook in de werkelijkheid het eerste lijk op… Wat is er waar van het sprookje en wie is Abel echt?

Titel: De sprookjesverteller
Auteur: Antonia Michaelis
Uitgeverij: Lemniscaat
ISBN: 9789047704355
Voor Young Adults.

Lees ook:Antonia – Anke de Vries
Lees ook:De sprookjesverteller: Sprookjes van Andersen – Thé Tjong-Khing
Lees ook:The Diabolic – S.J. Kincaid
Lees ook:Ideaal voorleesboek voor vaders
Lees ook:De anderen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>