2C – Mirjam Mous

2C is de nieuwe, bloedstollende thriller voor Young Adults van de succesvolle schrijfster van o.a. Test. en Boy 7, Mirjam Mous. De lezer wordt in dit boek continu op een dwaalspoor gebracht. Want… hoe zit het nu echt?

Klas 2C gaat met een touringcar voor een werkweek naar de Ardennen. Amper vertrokken ontvangen de leerlingen een bericht via de telefoon. In de bus ligt een dvd die afgespeeld moet worden. De chauffeur laat het filmpje zien: er is een bom aan boord!

Niemand mag de bus in of uit. Zolang er geluisterd wordt, loopt niemand gevaar. De vraag is wie, hoe en waarom? En is er echt een bom aan boord of is het een grap of een afleidingsmanoeuvre?

Het verhaal wordt vanuit verschillende personages verteld. Vanuit het heden – wat er in de bus gebeurt. En in flashbacks – zodat je steeds meer te weten komt over iedereen. En er blijken heel wat leerlingen én mensen van buitenaf motieven en geheime agenda’s te hebben.

Titel: 2C
Auteur: Mirjam Mous
Uitgeverij: Van Goor
ISBN: 9789000350148
Voor Young Adults.

Lees ook:Test. – Mirjam Mous
Lees ook:Het Eos-project – Mirjam Mous
Lees ook:Een bloedstollende jeugdroman! Boy 7 van Mirjam Mous
Lees ook:Escape Room – Maren Stoffels
Lees ook:Virus – Mirjam Mous

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>