Vlucht – Natasza Tardio

Als niemand meer te vertrouwen is… De gloednieuwe jeugdthriller van Jonge Jury-winnares Natasza Tardio is verschenen: Vlucht. Het is een fictief verhaal, maar wel gebaseerd op de actualiteit.

Wat als je hele leven in één keer op z’n kop wordt gezet en je je vrienden, familie, school en alles wat je kent, moet achterlaten? Voor Sanne Evers wordt deze nachtmerrie opeens waarheid als blijkt dat haar vader banden met de onderwereld heeft en hij gedwongen wordt om te getuigen tegen een van de gevaarlijkste criminelen in Nederland, Leo Dehler.

Is het voor Sanne mogelijk om zich bij de situatie neer te leggen en haar beste vriendin Sophie en vriendje Deyan, zoon van Leo, achter zich te laten? Of neemt ze tegen beter weten in toch contact op met haar vrienden, waarbij ze de levens van haar familieleden op het spel zet?

Titel: Vlucht
Auteur: Natasza Tardio
Uitgeverij: Kluitman
ISBN: 9789020609561
Voor jongeren vanaf 12 jaar.

Lees ook:Afgesloten – Natasza Tardio
Lees ook:Meedogenloos – Natasza Tardio
Lees ook:Sanne @ Sanne – Evelien van Dort
Lees ook:Sanne @ Sanne op tournee – Evelien van Dort
Lees ook:Baby voelboekje: Sophie gaat op stap & Welterusten, Sophie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>