Vermist (Vermist 1) – Sophie McKenzie

Vermist is een meervoudig bekroonde YA-thriller. In Engeland werden er al meer dan 200.000 exemplaren van verkocht en sinds kort is het ook verkrijgbaar in het Nederlands met een POLITIE NIET BETREDEN-elastiek.

Voor school moet Laura een opstel schrijven met de titel ‘Wie ben ik?’. Ze komt daar niet goed uit. Als ze haar adoptiemoeder vraagt naar haar echte ouders, reageert die kribbig dat Laura haar adoptiedossier niet mag inzien voor haar 18e.

Daar neemt ze geen genoegen mee. Samen met ‘niet mijn vriendje’ Jam start Laura een spannende zoektocht naar haar biologische ouders. Wanneer ze op het punt staan een louche kinderhandelaar te ontmaskeren, worden hun levens bedreigd.

Ben je fan van Mel Wallis de Vries? Dan zijn de boeken van Sophie McKenzie ook zeker wat voor jou. Volgens de uitgever is Vermist “onmogelijk om weg te leggen!” en een vlijmscherp verhaal over illegale kinderhandel.

Titel: Vermist
Serie en deel: Vermist 1
Auteur: Sophie McKenzie
Uitgeverij: De Fontein
ISBN: 9789026137853
Voor jongeren vanaf 12 jaar.

Lees ook:Meisje vermist (Vermist 3) – Sophie McKenzie
Lees ook:Zusje vermist (Vermist 2) – Sophie McKenzie
Lees ook:Kil – Mel Wallis de Vries
Lees ook:Fout of de verkeerde keuzes?
Lees ook:Baby voelboekje: Sophie gaat op stap & Welterusten, Sophie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>