Uitgespeeld

Anna verhuist met haar ouders van Nijmegen naar Amsterdam. Op haar nieuwe school raakt ze bevriend met Tessa, Wouter, Charlotte en Tessa’s vriend Julian. Anna en Tessa krijgen een steeds hechtere band, tot ergernis van de anderen. Dan verdwijnt Tessa plotseling en Anna vertrouwt haar nieuwe vrienden niet meer. Haar gevoelens voor Tessa én Julian verwarren haar en zorgen voor aanvaringen met de anderen. Niemand weet meer wat hun vriendschap voorstelt. Wie bedriegt wie? En wie weet meer over Tessa’s verdwijning? Eén ding is zeker: degene die Tessa liet verdwijnen is nog lang niet uitgespeeld…!

Titel: Uitgespeeld
Auteur: Mel Wallis de Vries

[isbn]9789044324600[/isbn]

Lees ook:Uitgespeeld; Verblind; Buiten zinnen; Waanzin – Mel Wallis de Vries
Lees ook:Drukte voor tien – Sarah Massini
Lees ook:De IJzeren Prinses (De Helse Creaties 3) – Cassandra Clare
Lees ook:Kil – Mel Wallis de Vries
Lees ook:Voor ik doodga – Jenny Downham

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>