Vals spel

Nieuwe pageturner van Mirjam Mous: pakkend en intrigerend

De letters springen voor mijn ogen. Ik lees het bericht en dan nog een keer en nog een keer alsof het zal veranderen, of nog beter: verdwijnen, als ik het maar vaak genoeg lees. Maar de tekst blijft net zo zwart en nadrukkelijk aanwezig als de inkt aan mijn vingers.

Dit staat er: ‘Shit, Val. Ik geloof dat ik een vrouw heb vermoord.’

Fin zit in een Spaanse politiecel. Hij wordt verdacht van moord. In het begin maakt hij zich nog niet echt zorgen. Valerie komt hem vast snel helpen. Fin heeft haar tijdens het backpacken ontmoet en sindsdien zijn ze onafscheidelijk. Val spreekt Spaans en is zijn tolk. Ze hoeft alleen maar even tegen die agenten te zeggen dat Fin op het moment van de moord bij haar was en dan laten ze hem vrij.

Maar Val komt niet opdagen. En wat nog veel erger is: de politie gelooft Fin niet. Er zijn namelijk een heleboel aanwijzingen dat hij de waarheid verdraait. Fin raakt steeds dieper in de problemen. Kan hij zijn onschuld bewijzen?

Titel: Vals spel
Auteur: Mirjam Mous

[isbn]9789047512400[/isbn]

Lees ook:Preview Vals spel
Lees ook:Test. – Mirjam Mous
Lees ook:Tip van de week: boy 7
Lees ook:Een bloedstollende jeugdroman! Boy 7 van Mirjam Mous
Lees ook:Maffe meiden 4ever maf

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>