Heartbeat

De zestienjarige Daphne is een muzikaal wonderkind. Toch is ze tergend onzeker: vlak voor een optreden moet ze altijd overgeven. Het muziekconcours nadert en Daphne heeft een moeilijk stuk ingestudeerd. Ze is bloednerveus.

Op de dag van het concert ontmoet zij Luke, een mysterieuze en zeer aantrekkelijke jongen, die haar uitdaagt een duet te spelen. Tot haar eigen verbazing stemt Daphne in, want Luke maakt iets in haar los. Het voelt alsof Daphne nog nooit zo vrij heeft gespeeld. Na een staande ovatie wint het duo de hoofdprijs. Al snel wordt Daphne smoorverliefd op Luke. Telkens als zij bij hem is, vindt Daphne klavertjes vier: een teken van liefde en geluk. Maar er zweeft een mysterie rond Luke. Hij blijft kil en afstandelijk, niemand kent hem en niemand weet waar hij vandaan komt. Over zijn verleden blijft hij duister. De klavertjes vier gooit hij weg. Daphne is vastbesloten Luke’s mysterie te ontrafelen. Maar er liggen gevaren op de loer! Het zal haar gevaarlijkste plan ooit worden…

Titel: Heartbeat
Auteur: Maggie Stiefvater

[isbn]9789026138362[/isbn]

Lees ook:Fluister
Lees ook:SOS fabelwezens (Hex & Co 1) – Esther van Lieshout
Lees ook:De gelukszoeker – Vera Kissel
Lees ook:Sterker dan jij – Kaat De Cock
Lees ook:Kijk, konijnen – Daphne Louter

13 Reacties // Reageer

13 thoughts on “Heartbeat

 1. Jenny

  Leuk dat hij er op staat :)

    /   Reply  / 
 2. PetriaJanice

  :)
  Ik vond Huiver ook geweldig, blij dat er weer een nieuw boek van haar uit is. Vraag me wel af waarom het vervolg van huiver nog niet vertaald is?

  Groetjes,
  PJ

    /   Reply  / 
  1. Natasja Storm

   Het vervolg is er al. Het komt in oktober uit. Ik heb de drukproef al thuis liggen :) alleen nog niet gelezen. Eerst het eerste deel maar lezen.

     /   Reply  / 
 3. Jenny Buijs

  Nou ik heb Heartbeat net uitgelezen. Het was een mooi boek, alleen het einde niet, als ik dat tenminste goed begrepen heb want ik snap het niet helemaal, kan iemand mij misschien uitleggen hoe dat precies in elkaar zit in een privebericht op hyves zodat we niks verklappen?

    /   Reply  / 
  1. Natasja Storm

   Ik heb deze nog niet gelezen, dus kan ik het je niet vertellen. Misschien ga ik het nog lezen, er zijn alleen wat boeken die eerder aan de beurt zijn. Trouwens ik heb me aangemeld op Shelfari.com. Dan kun je een eigen boekenkast maken met de boeken die je al hebt gelezen, nog wil lezen etc. Misschien vind je het leuk om je ook aan te melden? Mijn account is: http://www.shelfari.com/NatasjaStorm

   Ik heb ook een groepsforum aangemaakt, mocht je lid willen worden :)

     /   Reply  / 
   1. Jenny Buijs

    bedankt voor de tip, ik zal me daar binnekort eens aanmelden. Het lijkt me wel handig!

      /   Reply  / 
 4. Denise

  Ik heb gister het boek uitgelezen, en ik vond het een leuk boek.. Is totaal niet te vergelijken met Stephenie Meyer, of boeken van Alyson Noël. Maar wel de moeite waard om te lezen.
  Wat ik me alleen afvraag is wat er hierna gebeurd.
  Het einde is in mijn ogen erg snel gegaan en erg onduidelijk en ik vraag me af of er op dit verhaal nog een vervolg komt??

    /   Reply  / 
  1. Denise

   Er komt gelukkig een vervolg heb ik gelezen :D
   Ballade heet het boek. Vandaag beginnen aan Huiver… Ben benieuwd!!

     /   Reply  / 
   1. Natasja Storm

    Leuk! Ik wil het boek ook lezen :) Word wel nieuwsgierig door al die reacties.

      /   Reply  / 
 5. Annelijn

  haaaii,,

  ik heb heartbeat net uit en ik las hier dat het vervolg ballade heet maar waneer komt die dan uit in het nederlands?

    /   Reply  / 
 6. Annelijn

  kan iemand me dat alsjeblieft vertellen?

    /   Reply  / 
  1. Natasja Storm

   ga voor je kijken of ik erachter kan komen :)

     /   Reply  / 
 7. Denise

  ik heb de uitgeverij gemaild maar het is nog niet duidelijk wanneer ballade uitkomt. Ik ga nog wel ff verder informeren.. wil het namelijk wel weten hahaha.
  Ik kan huiver wel aanraden van Maggie Stiefvater. In het begin kon het boek me niet echt trekken… maar als ik ergens in begin moet ik het uitlezen… hoe hun liefde wordt beschreven en het onbegrip en de pijn… och wat heb ik gehuild aan het einde hahaha.. deel 2 staat op me lijst voor deze maand :)

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>