Dylan Haegens Stripboek – Dylan Haegens

Ben jij ook zo’n fan van het YouTube-kanaal van Dylan Haegens? En de animaties die op het kanaal te zien zijn? Dan mag je dit stripboek echt niet missen! Met héél veel strips over Dylan, Marit, Rick en Teun. Maar ook over de tandarts, Dzjengis, valentijn en blote billen. Gegarandeerd lachplezier!

Dylan Haegens (1992) begon in 2010 met het plaatsen van filmpjes op YouTube. Zijn groep volgers groeide gestaag en inmiddels zijn zijn video’s meer dan 460 miljoen keer bekeken. Dylan richt zich samen met zijn team, bestaande uit Teun, Rick en zijn vriendin Marit, vooral op het maken van komische sketches.

Titel: Dylan Haegens Stripboek
Auteur: Dylan Haegens
Uitgeverij: Moon
ISBN: 9789048840359
Voor kinderen vanaf 9 jaar.

Lees ook:Onderschept (FC De Madonna’s 1) – Gerard van Gemert & Rick Meijer
Lees ook:Klassieker: Willem en Dikke Teun – Jacques Vriens
Lees ook:Voorlezen aan de allerkleinsten… Teun – Olivier Dunrea
Lees ook:Mijn eerste peuterboekje Teun en Otto – Olivier Dunrea
Lees ook:Het Buurman & Buurman Stripboek: Favorieten – Kees Prins

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>