De wilde zwanen – Mi Sook Baek & Sunghye Hwang

Deze Koreaanse bewerking van het wereldberoemde verhaal van Hans Christian Andersen doet het origineel alle eer aan. De mooie illustraties in waterverf brengen de sprookjeswereld sfeervol tot leven. Voor lezertjes en luisteraars vanaf 5 jaar.

Als de koning een nieuwe vrouw in huis haalt, zijn de twaalf koningskinderen niet langer welkom. De nieuwe koningin blijkt een gemene heks, die de elf prinsen verandert in wilde zwanen. Hun zusje, prinses Eliza, gaat door het vuur om de betovering te verbreken.

Titel: De wilde zwanen
Auteur: Mi Sook Baek & Sunghye Hwang
Uitgeverij: Clavis
ISBN: 9789044829211
Voor kinderen vanaf 4 jaar.

Lees ook:Prinses Arabella wordt grote zus – Mylo Freeman
Lees ook:Ik ♥ lezen: De wilde prinses – Hannah Steinebacher
Lees ook:De vuurproef (De wilde heks 1) – Lene Kaaberbøl
Lees ook:De boodschap van de valk (De wilde heks 2) – Lene Kaaberbøl
Lees ook:Bloedzussen (De wilde heks 4) – Lene Kaaberbøl

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>