Mijn leven als voetballer – Heiko Wolz

Mijn leven als voetballer is een aanstekelijk verhaal in dagboekstijl van Heiko Wolz over Tom, zijn vriendjes, zijn school en zijn voetbalclub. Het boek bevat korte eenvoudige zinnen, heel veel tekeningen in cartoonstijl en een gelinieerde bladspiegel om het lezen makkelijker te maken. 

Het boek is grappig en erg herkenbaar voor alle kinderen die graag voetballen, op school of bij een club. Het komt allemaal voor in dit leuke boek: een strenge trainer, een gemene tegenstander en een lievelingsbal die altijd geluk brengt…

Titel: Mijn leven als voetballer
Auteur: Heiko Wolz
Uitgeverij: VI Kids
ISBN: 9789067979245
Voor kinderen vanaf 6 jaar.

Lees ook:Koen Kampioen: Voetbaldromen – Fred Diks
Lees ook:Een geheime liefde en een vreemde zaak
Lees ook:We keken allemaal op – Tommy Wallach
Lees ook:Naar school – Jozua Douglas & Juf Maike
Lees ook:Beste vriendinnen en het superkonijn (De Muffin-club 3) – Katja Alves

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>