Nelsons Ninjaboek – Laura Van Bouchout & Dieter Truyen

Nelsons Ninjaboek is het vierde boek over Nelson en bevat 20 duw- en trekspelletjes om het hele huis door te rollebollen. De spelletjes zijn gebaseerd op de ninjaworkshops van Dieter Truyen, waarin kinderen op een veilige en creatieve manier leren om ninja-style te ravotten.

Nelson krijgt nieuwe buren. En zijn buurmeisje ziet er een beetje speciaal uit. Ze lijkt wel een… ninja. Enkele dagen later krijgt Nelson een uitnodiging voor een ninjafeest. Er zal ninjataart zijn en een ninjatoernooi. Maar… Nelson kent niets van ninja’s.

Zijn familie springt in de bres en stoomt hem klaar voor het feest met een intensieve ninjatraining. Al snel leert Nelson hoe je reuzen klein krijgt en een vijand kunt bekogelen met opgerolde sokken.

Een potje ravotten is een boost voor de motorische en emotionele ontwikkeling van je kind. Want rollebollen is knuffelen, plezier maken en samenwerken. Nelsons trek- en duwspelletjes versterken de band tussen jou en je kind. Maar ook de rest van het gezin kan meespelen. Nelsons Ninjaboek is een heerlijk speelboek om je hele lichaam te ontwikkelen en ongeremd contact te maken. Speel je mee?

Titel: Nelsons Ninjaboek
Auteur: Laura Van Bouchout & Dieter Truyen
Uitgeverij: Davidsfonds
ISBN: 9789059088375
Voor kinderen vanaf 4 jaar.

Lees ook:Nelsons dansboek – Laura Van Bouchout & Dafne Maes
Lees ook:Wij houden van knuffelen – Yusuke Yonezu
Lees ook:Wilde dieren van het noorden – Dieter Braun
Lees ook:Nieuwe uitgave: De hemel begint bij je voeten – Jandy Nelson
Lees ook:Gewoon gek – Ingrid en Dieter Schubert

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>