Tijgerlezen: Wie is er bang voor de voetbalzombies? – Simon van der Geest

Wie is er bang voor de voetbalzombies? is een hilarisch en lekker griezelig verhaal voor de iets geoefende lezer. Het gaat over niet tegen je verlies kunnen en ware vriendschap en werd geschreven door Simon van der Geest en geïllustreerd door Elly Hees.

Ramon houdt van voetbal. Maar niet van verliezen. Over twee weken komt zijn vader kijken. Dan moet zijn team winnen. Echt winnen. Maar hoe? Ze missen twee man! Dan vertelt Nanie over zombies.

Die helpen als je ze heel hard nodig hebt. En Ramon heeft hulp nodig… Misschien kan het helemaal niet. Misschien is het maar een verhaal. Maar ik geloof het. Ik wil het geloven. Want ik wil een zombie.

Onderzoek wijst uit dat kinderen het gelukkigst leren lezen als ze zelf naar een boek grijpen. Tijgerlezenboeken leggen daarom nadruk op humor en spanning. Ze bieden variatie in moeilijkheidsgraad en zijn geschikt om voor te lezen en zelf te leren lezen.

Titel: Wie is er bang voor de voetbalzombies?
Serie: Tijgerlezen
Auteur: Simon van der Geest
Uitgeverij: Querido Kinderboek
ISBN: 9789045119892
Voor kinderen vanaf 7 jaar.

Lees ook:Geel gras – Simon van der Geest
Lees ook:Spinder – Simon van der Geest
Lees ook:Masker af – Marlies Verhelst
Lees ook:Tijgerlezen: Hoe ik een weerwolf werd – Ulf Stark
Lees ook:Simon vs. de verwachtingen van de rest van de wereld – Becky Albertalli

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>