Koen Kampioen: Voetbaldromen – Fred Diks

Koen Kampioen bewijst al jaren dat jongens wél lezen en daarom gaat auteur Fred Diks gewoon door met het schrijven van jongensverhalen over voetbal. Het nieuwste deel in de populaire reeks heet Voetbaldromen.

Koen en zijn ploeggenoten zijn enorm trots op hun club: Stark speelt voor het eerst in de Europese competitie! Terwijl Koens vriend Wesley nog worstelt met het feit dat hij niet meer kan voetballen, gebeurt er voor Koen iets geweldigs!

Hij wordt gescout door de grote Engelse club Football Stars en mag een week op stage in Engeland. Is Koen goed genoeg voor de buitenlandse club en zouden zijn ouders bereid zijn om voor hem te emigreren?

Titel: Voetbaldromen
Serie: Koen Kampioen
Auteur: Fred Diks
Uitgeverij: Kluitman
ISBN: 9789020669268
Voor kinderen vanaf 9 jaar.

Lees ook:Koen Kampioen: Gescout! – Fred Diks
Lees ook:Koen Kampioen: Avontuur bij FC Top – Fred Diks
Lees ook:Koen Kampioen: Goud op Aruba – Fred Diks
Lees ook:Koen Kampioen: Een echte nummer 10 – Fred Diks
Lees ook:Koen Kampioen: Het geheim van Broekie – Fred Diks

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>