Teamspirit (Turntoppers 2) – Simone Kortsmit

Het is tijd voor de tweede oefening! Het vervolg op Nikki op turnkamp in de serie Turntoppers van Simone Kortsmit is namelijk verschenen: Teamspirit.

Marijke, Nikki, Ling en Gwen trainen hard voor een teamwedstrijd. Daarnaast zijn de meiden druk met het inzamelen van geld voor de sponsoractie van hun club Top Spirit.

Maar als Jill overstapt naar hun club, kunnen bff’s Nikki en Marijke het plots niet meer zo goed met elkaar vinden. En wat is er aan de hand met Gwens broer Lucas? Hij doet wel erg vreemd. Marijke, die stiekem een oogje op hem heeft, maakt zich zorgen. Komen er barsten in het team van Top Spirit?

Een spannend turnavontuur, vol humor, vriendschap en verliefdheid mét filmpjes en foto’s! Er zit namelijk ‘augmented reality’ bij het boek; wanneer je de foto’s scant met je smartphone krijg je toegang tot unieke turnfilmpjes.

De serie Turntoppers is geschikt voor lezers vanaf 9 jaar en ook voor meisjes én jongens die (nog) niet op turnen zitten. Schrijfster Simone Kortsmit over deze gloednieuwe serie van haar:

“Voor Turntoppers komt mijn ervaring als thrillerauteur en turnouder goed van pas. Ik vind het fantastisch om kinderen via een spannend avontuur kennis te laten maken met deze sport.”

Het tweede deel in de serie bevat een exclusief voorwoord van Olympisch topturnster Céline van Gerner. “Een team zijn is heel belangrijk en dat zal je in dit mooie boek ook zeker ontdekken!”

Titel: Teamspirit
Serie en deel: Turntoppers 2
Auteur: Simone Kortsmit
Uitgeverij: Clavis
ISBN: 9789044825404
Voor kinderen vanaf 9 jaar.

Lees ook:Finalekriebels (Turntoppers 4) – Simone Kortsmit
Lees ook:Gymroddels (Turntoppers 3) – Simone Kortsmit
Lees ook:Licht uit, spot aan (Musicalsterren 1) – Simone Kortsmit
Lees ook:Glitters en jaloezie (Musicalsterren 2) – Simone Kortsmit
Lees ook:Er was eens… (Dagboek van een muts 8) – Rachel Renée Russell

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>