Lief Prinsesje – Dirk Bracke & Herman van Campenhout

Het leven van Luna is niet zoals dat van anderen. Haar ouders zijn lid van een spirituele sekte, die allesbepalend is voor het doen en laten van de familie. Met vrije liefde en meditatie proberen de leden van de sekte een vrij, open en verheven leven te leiden. Een béter leven.

Helmut is jarenlang Luna’s steun en toeverlaat. Wanneer het huwelijk van haar ouders op de klippen loopt, is hij er altijd voor zijn ‘lief prinsesje’. Maar in al zijn affectie voor het jonge meisje, is hij bereid de regels van de vrije liefde wel erg ver om te buigen…

Dit verhaal is gebaseerd op waargebeurde feiten.

Titel: Lief Prinsesje
Auteur: Dirk Bracke & Herman van Campenhout
Uitgeverij: Bakermat
ISBN: 9789059244528
Voor Young Adults.

Lees ook:Een heel bijzonder meisje – Anna van Praag
Lees ook:Snow White Trilogie – Salla Simukka
Lees ook:Vrouwe Middernacht (De Duistere Machten 1) – Cassandra Clare
Lees ook:Is liefde lastig? – Reine De Pelseneer
Lees ook:Als geen ander – Una LaMarche

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>