Door de storm – Chris Vick

Door de storm is de tweede meeslepende Young Adult-roman van Chris Vick. Door de storm gaat over een jongen, een meisje en de storm die hun levens op zijn kop zet. 

De levens van Jake en Hannah lijken in niets op elkaar. De ambitieuze Hannah is dochter van een steenrijke vastgoedmagnaat, Jake leeft vooral om te surfen. Maar als de twee elkaar ontmoeten op een strandfeest, zijn ze op slag verliefd.

Wanneer Hannah de kans krijgt stage te lopen bij een walvisonderzoeker op Hawaï, wil Jake haar achterna reizen. Maar het beetje geld dat hij verdient is bij hem thuis hard nodig. Dan breekt er een zware storm los die alles op zijn kop zet.

Titel: Door de storm
Auteur: Chris Vick
Uitgeverij: Gottmer
ISBN: 9789025768065
Voor jongeren vanaf 13 jaar.

Lees ook:Furie
Lees ook:Het laatste uur
Lees ook:Surf! – Chris Vick
Lees ook:Niet thuis – Jacques Vriens
Lees ook:De roep van de wolf

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>