Schildpadden tot in het oneindige – John Green

Bijna zes jaar na het overweldigende succes van Een weeffout in onze sterren schrijft John Green met Schildpadden tot in het oneindige opnieuw een briljante en onvergetelijke roman.

Het begint allemaal met een nieuwsbericht over een voortvluchtige miljardair en het vooruitzicht van een grote beloning voor de gouden tip over zijn verblijfplaats.

Schildpadden tot in het oneindige gaat over vriendschap voor het leven, onverwachte ontmoetingen, Star Wars-fanfictie en een tuatara die op het punt staat een fortuin te erven. Maar bovenal gaat het over Aza Holmes, een meisje dat worstelt met een dwangstoornis en klem komt te zitten in de verstikkende spiraal van haar gedachten.

In dit langverwachte nieuwe boek deelt John Green het verhaal van Aza met verpletterende directheid: ‘Dit is mijn eerste poging om openlijk te schrijven over de stoornis waar ikzelf sinds mijn vroegste jeugd mee worstel. Het verhaal is verzonnen, maar gaat wel degelijk ook over mij persoonlijk.’

John Green is de veelbekroonde bestsellerauteur van Het Grote Misschien19 keer KatherinePaper TownsWill Grayson, will grayson en Een weeffout in onze sterren. Met Een weeffout in onze sterren bereikte hij wereldwijd een miljoenenpubliek, en zowel Paper Towns als Een weeffout in onze sterren kregen een Hollywoodverfilming.

Lees hier het eerste hoofdstuk of laat het je voorlezen in het Engels:

Titel: Schildpadden tot in het oneindige
Auteur: John Green
Uitgeverij: Gottmer
ISBN: 9789025768423 (Hardcover) 9789025768539 (Paperback)
Voor Young Adults.

Lees ook:Paper Towns (filmeditie) – John Green
Lees ook:Let it snow – John Green, Maureen Johnson & Lauren Myracle
Lees ook:John Green wint E.A. Poe Award
Lees ook:Een weeffout in onze sterren wint Storytel Luisterboek Award
Lees ook:Klassieker: Een weeffout in onze sterren – John Green

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>