#LaatsteVlog – Carry Slee

Wat als je offline wilt maar online móét blijven? #LaatsteVlog is het nieuwste boek van één van Nederlands populairste en meest gelezen auteurs, Carry Slee.

Noud en Gijs trainen voor de marathon in New York. Maar als Noud zijn vriend in een noodsituatie laat vallen zegt Gijs de vriendschap op. Niet alleen Gijs, maar de hele klas maakt hem uit voor lafaard. Behalve Roos die stiekem verliefd op hem is. Om te bewijzen dat hij geen watje is gaat Noud met hulp van Roos vloggen en haalt extreme stunts uit.

Tegelijkertijd ziet Roos haar fijne leventje veranderen wanneer de dochter van haar stiefvader bij hen komt wonen. Waarom doet die ineens zo bitchy en wil ze steeds geld lenen? Roos en Noud komen erachter dat ze verstrikt is geraakt in enge praktijken. Er is maar een manier om alles te bewijzen: het maken van een laatste vlog die de wereld zal veranderen…

Titel: #LaatsteVlog
Auteur: Carry Slee
Uitgeverij: Moon
ISBN: 9789048839377
Voor jongeren vanaf 12 jaar.

Lees ook:De zonnetjesbroek – Carry Slee en Thé Tjong-Khing
Lees ook:Het grote Carry Slee voorleesboek
Lees ook:Wil jij ook naar het Carry Slee Event in Amsterdam?
Lees ook:Kapot – Carry Slee
Lees ook:Verdacht – Carry Slee

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>