De strijd om Verona – Melinda Taub

Na de dood van Romeo en Julia gaat de strijd gewoon door… De strijd om Verona is het nieuwe YA-boek van Melinda Taub en zal binnenkort te zien zijn als serie op tv, geproduceerd door Shonda Rhimes (Grey’s Anatomy, Scandal).

Na de tragische afloop van het liefdesverhaal van Romeo en Julia zwoeren hun families de ruzie bij te leggen. In de nasleep van de begrafenissen blijft de vete toch steeds weer opborrelen.

Escalus, de prins van Verona, is de wanhoop nabij. Hij bedenkt een plan wat de Montecchi en de Capuletti eindelijk moet verenigen: een huwelijk. Rosalina is een nicht van de Capuletti. Er wordt haar opgedragen met Benvolio Montecchi te trouwen.

Daar zit ze totaal niet op te wachten, en Benvolio ook niet. Ze hopen dat als ze een andere manier vinden om de vete te beëindigen, ze onder het verplichte huwelijk uit kunnen komen. Maar waar moeten ze beginnen?

Titel: De strijd om Verona
Auteur: Melinda Taub
Uitgeverij: Q
ISBN: 9789021405148
Voor Young Adults.

Lees ook:The Vampire Dairies – Razernij & Duister weerzien
Lees ook:De vergiftigde gave (De dochter van de Zondeneter 1) – Melinda Salisbury
Lees ook:Julia’s reis is Selexyz Jeugdboek van het Jaar 2010
Lees ook:Als niemand kijkt
Lees ook:Preview The Vampire Diaries – De Strijd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>