20 vragen voor Gloria – Martyn Bedford

Op een saaie doordeweekse dag stapt een nieuwe jongen Gloria’s klas binnen. En niet zomaar één. Uman is knap en mysterieus, en ook grappig en superslim. Hij komt meteen naast Gloria zitten en heeft alleen maar oog voor haar.

Binnen de kortste keren wordt ze verliefd. Dus als hij voorstelt om te breken met hun saaie leven en er samen vandoor te gaan, hoeft ze niet lang na te denken. Ze nemen een tentje mee, gooien hun telefoons weg en gaan samen het avontuur tegemoet…

Maar wie is deze raadselachtige jongen eigenlijk? En is hij wel te vertrouwen? Wanneer Gloria eindelijk achter de waarheid over Umans verleden komt is ze mijlenver van huis en stellen haar ouders en de politie zich de vraag: waar is Gloria?

Titel: 20 vragen voor Gloria
Auteur: Martyn Bedford
Uitgeverij: Querido Kinderboek
ISBN: 9789045119984
Voor jongeren vanaf 12 jaar.

Lees ook:Het museummysterie – Robin Stevens
Lees ook:Mijn moeder is een stekelvarken – Isol
Lees ook:Wie, wat, waar, wanneer – Kathleen Amant
Lees ook:Recensie: Liefde & Gelato – Jenna Evans Welch
Lees ook:Vlieg – Marco Kunst en Philip Hopman

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>